A Ti véleményetek

Barna: Én a sulis színjátszó körből kerültem a társulatba. Az előző évadban egy musicalt játszottunk és több szerkesztett versszínházi műsorral léptünk fel. Annyira jó ez az összeszokott banda! Mintha egy család lennénk! Hozzászoktam a szerepléshez. Már hiányozna, ha nem csinálnám.

Évi: Olyan a csoport, mint egy nagy család. Nemcsak a vidám pillanatokban vagyunk együtt, hanem lelki támaszt is nyújtunk egymásnak, ha szükség van rá. Kortól és nemtől függetlenül mindenki komolyan veszi a ráosztott feladatokat, és szívvel lélekkel oldja meg őket. Ezért tudunk együtt dolgozni. Nem tudom, még mit hoz a jövő, de szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni. Remélem, hogy sok-sok remek élményben lesz még részem a SZIÉTÁ-nak köszönhetően.

Kriszti: Egy barátnőm unszolására kezdtem el járni SZIÉTÁ-ra. Először úgy gondoltam, hogy ez nem nekem való, de két-három alkalom után megjött a kedvem. Jobban megismertem a többieket, és azóta is nagyon szeretek oda járni. Egyelőre nem tervezem, hogy színészi pályára megyek.

Cinti: Imádom azokat az embereket, akikkel minden kedd-, és csütörtökönként találkozok a foglalkozásokon, mert rengeteg mindent megtanulhat itt az ember akkor, ha a színpad világában szeretne helytállni! Rengeteg barátot szereztem itt. Talán többet is, mint a általános iskolás éveim alatt. Sok közös produkcióban részt vettem már, amiben kipróbálhattam magam. Az itteni tagok közt nő az ember önbizalma, és nem fél kimondani azokat a nem szokványos gondolatokat, amiért máshol talán elítélnének. Mert itt sosincs rossz megoldás! Úgy gondolom, a színjátszás jót tesz mindenkivel. Játszóval és nézővel egyaránt.

Viktor: Azért szeretek a SZIÉTÁ-ba járni, mert sokat nevetünk, megértenek és igazán a fejlődésemet segítő munkák folynak. Azért vagyok SZIÉTÁ-s, mert ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben is.

Viki: Mikor elkezdtem járni, először csak egy jó szabadidős programnak hittem, de mára már az életem része lett. Olyan embereket ismertem meg, akikkel szeretek együtt lenni, és jól érzem magam velük A jövőre nézve még nem tudom, hogy a színészkedéssel akarok-e foglalkozni, de úgy érzem, a SZIÉTA nagyban befolyásolni fogja a döntésem.

Ingrid: Szeretem a közösséget, azokat, amiket tanulunk, tökéletes hobbi és egyben hasznos délutáni elfoglaltság, ahol nagyon jól érzem magam. Mivel nagyon szeretem ezt a társaságot, rengeteg jó élményem van. 5 éves korom óta álmom az, hogy egyszer színésznő leszek. Innen azt hiszem, jó alapokkal indulhatok tovább.

A weboldal  az NTP-MR-MPA-12-025 kódjelű pályázatból valósult meg, a Nemzeti tehetségprogram ill. az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fb: facebook.com/szieta